kvk: 32167336

zorgverlenersnummer: 90104462

AGB code praktijk: 90063754

NFG registratienummer: 9236

RBCZ licentienummer: 91309R

Wbp registratienummmer: m00002455

 

Praktische informatie S P A R K Therapy Leersum

Chantal Kortenhorst is aangesloten bij beroeps- en koepelorganisaties NFG (Nederlandse Federatie Gezondheiszorg) en RBCZ. Deze organisaties staan garant voor onder andere opleidingsniveau en jaarlijks verplichte bijscholingen. Hierdoor worden consulten (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering onder “integratieve psychotherapie” (bij de CZ groep) of “psychosociale therapie” (Achmea en anderen). Dit gaat NIET ten koste van het eigen risico.

Na de afspraak wordt per mail een factuur verzonden die rechtstreeks aan S P A R K betaald wordt.

In het contact met cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de NFG en RBCZ/TCZ.

Tarieven

Particuliere sessies zijn vrijgesteld van BTW en kosten 95,- per uur. Een gemiddelde sessie duurt 1,5 uur. Vanuit de aanvullende verzekering is per sessie een bedrag van ongeveer 40 à 45 euro (afhankelijk van de verzekeraar) terug te ontvangen.

Voor stellen, partners en gezinnen geldt een tarief van 150,- per uur. Deze sessies zijn BTW belast en duren gemiddeld 1,5 à 2 uur.

Workshops, trainingen en trajecten in opdracht zijn altijd maatwerk en worden op aanvraag en in overleg aangeboden.

Locatie praktijk

Per 1 oktober 2022 is de praktijk gevestigd in Leersum. Als overgangsperiode houdt S P A R K tijdelijk ook praktijk in Huizen. De hele woensdag en de vrijdagmiddag is het mogelijk om in Huizen af te spreken voor degenen die aan het Gooi als locatie gebonden zijn. 

 

AVG

S P A R K  is verplicht zich te houden aan de AVG (algemene verordening gegevensbescherming). Hiertoe is een privacyverklaring opgenomen in de behandelingsovereenkomst die aan het begin van de behandeling wordt getekend.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden vind je hier.